A 2023-as nagykőrösi FEB tábor nagy sikerrel lezajlott. Találkozz velünk a 2023/24-es tanév során személyesen is a Szakmai napok rendezvénysorozat alkalmain!

FEB Tábor 2023  

VeBio Tehetség Egyesület a BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kara támogatásával az idei nyári szünetben is megrendezi oktatótáborát.

A tábor célja a kétszintű érettségire és az egyetemi tanulmányokra való felkészülés megkönnyítése. A táborban matematika, kémia, fizika és biológia tárgyakból (2 tárgy választása szükséges) tartunk intenzív felkészítést, különös hangsúlyt fektetve a számítási gyakorlatokra. A tanuláson kívül sportolásra, kulturális programokra és egyéb kikapcsolódásra is lesz lehetőség. Ugyan a felvételi eredménye a jelentkezés időpontjában még nem ismert, a táborban oktatott tananyag bármelyik szakirányú felsőoktatási intézmény számára megfelelő.

A táborba 10., 11. és a mérnöki, természettudományi, egészségügyi irányban továbbtanuló 12. osztályos diákok jelentkezését várjuk.

A hivatalos tájékoztatót innen lehet letölteni.

Mikor?

A tábor 2023. július 17 – 26. között kerül megrendezésre.

Hol?

Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (ld. a mellékelt térkép)

2750 Nagykőrös, Ceglédi út 24.

Meddig lehet jelentkezni?

2023. május 15. (hétfő) 23:59

Mennyibe kerül?

  • A részvételi költség teljes ellátással 75.000 Ft.
  • Szállás és étkezés nélkül 20.000 Ft.
  • A részvételi költség csökkentésére idén is nyújtható be pályázat a Györffy András Tehetséggondozó Alapítvány ösztöndíjára (részletek lentebb, illetve a tábori tájékoztatóban). A jelentkezéshez szükséges űrlap innen letölthető: [link] (a linken egyúttal kitöltési útmutató is elérhető).

Az űrlapokat a jelentkezési határidőig várjuk a hornyanszky.gabor@vbk.bme.hu e-mail címre. 

A teljes tábori felhívás és ösztöndíj információ elérhető itt