A jelentkezés a február 17-ei szakmai napra és a 3 alkalmas laborgyakorlatra már elindult!

A jelentkezés leadásához kattints az alábbi gombra:

Jelentkezés

 

Jelentkezési határidő: 2024. február 14. (szerda éjfél).
A laborjelentkezés első határnapja: 2024. február 05.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is lesz lehetőség az emelt szintű kémia érettségi elvégzendő kísérleti feladatainak elvégzésére.
Idén azonban két fontos változás lesz. 
Egyrészt, miután a három laborgyakorlat együtt teszi ki a teljes palettát, ezért jelentkezni csak együtt lehet a három alkalomra. Ez azt jelenti, hogy utólagosan nem lehet majd bekapcsolódni a második vagy a harmadik alkalomra. Aki viszont jelentkezik, de véletlenül nem tud eljönni valamelyik alkalomra, a többin természetesen részt vehet.
A másik fontos változás, hogy sajnos az emelkedő költségek miatt a laborgyakorlatok vegyszerköltségéhez szeretnénk kérni egy kis támogatást.  Konkrétan 5000 Ft-ra gondoltunk, amit az első alkalom után kellene majd befizetni az Egyesület számlájára.

Figyelem!!! A laborgyakorlat jelentkezésnél előnyt élveznek a végzős diákok. A laborban egy alkalommal 96 diáknak van hely. A jelentkezésnél két határnapot szabunk meg, az első után, ha betelik a létszám, lezárjuk a jelentkezést. A végzős diákok előnyben részesítése is az első határnapig él. Ezt követően a jelentkezési sorrend dönt. Amennyiben az első határnapon is már túljelentkezés van, akkor a nem végzős diákok sorrendjét is a jelentkezési sorrend határozza majd meg. A létszám felettiek a várólistára kerülnek, és ha lesz üresedés akkor bekerülhetnek. (Ha valaki mégsem kerül be a laborgyakorlatra, akkor választhat majd egy másik témakört a februári Szakmai Napon.)

 

Az Események felületen részletes információkat találsz a napi programmal kapcsolatban.